Otvoren 170. PerSu market u Rakovcu – Nova SuPer destinacija

Sa radošću vas obaveštavamo da je danas, 25. maja u 9 časova, svečano otvoren 170. PerSu market, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju. Ovaj događaj predstavlja važan korak u rastu PerSu brenda.

Novootvoreni PerSu market nalazi se u Rakovcu na adresi, Mite Belića 2, koja je pažljivo odabrana kako bi se što bolje opslužila lokalna zajednica. Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Na preko 140 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće. Otvarenje 170. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.