Otvoren 172. PerSu market u Banatskom Novom Selu

Sa radošću vas obaveštavamo da je u četvrtak, 22. juna u Banatskom Novom Selu na adresi Maršala Tita 101, svečano otvoren 172. PerSu market, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju.

Kao dobrom domaćinu, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati vaš omiljen komšija. Na preko 180 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.500 različitih proizvoda kako lokalnih tako i globalnih brendova, uključujući sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

 I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 172. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Zato smo odlučili da snizimo redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Cene su prosečno niže i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, obeležili smo ih crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

Posetite novi ili najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu. Vaše zadovoljstvo je naša misija!