Otvoren 177. PerSu market u Futogu – Nova SuPer destinacija

Sa radošću vas obaveštavamo da je, u četvrtak 18. januara, svečano otvoren 177. PerSu market u Futogu, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju.

Novootvoreni PerSu market nalazi se na adresi, Rade Kondića 88a, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu. Na preko 160 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže meso u MAP pakovanju, kvalitetne mlečne i delikatesne proizvode, ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 177. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.