Otvoren novi PerSu market u Beogradu

U četvrtak 29. decembra od 9h, u prazničnoj atmosferi, otvoren je novi PerSu market u Beogradu na adresi Vojvođanska 7a.

Novi market u prostoru od oko 240 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 15% popusta na sve račune do 5.1, ali i sa 150 poklon paketa i cegera.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, beograđani će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini kod novog SuPer komšije.