Otvoren novi PerSu market u Beogradu

U četvrtak 23. juna od 9h, otvoren je novi PerSu market u Beogradu na adresi Kruševačka 22. Novi market u prostoru od oko 200 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. 
 
U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.200 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih, bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, svakodnevno stiže pravo sa salaša a PerSu komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija.

Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, beograđani će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini kod novog SuPer komšije.