Otvoren novi PerSu market u Jabuci

U četvrtak 2. februara svečano smo otvorili 165. PerSu market u Jabuci na adresi Maršala Tita 25. Kao i uvek kada otvaramo novi objekat, komšije smo obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima. Naravno, to nije kraj lepim vestima. Do kraja aprila meštane Jabuke svakog petka, subote i nedelje očekuje 15% popusta na sve račune.

Ušuškan u ovom lepom seoskom naselju na teritoriji grada Pančeva, novi objekat se prostire na preko 200 m2 i pruža vrhunsko iskustvo kupovine. Market može da se pohvali širokim asortimanom sa preko 3.000 različitih domaćih i lokalnih proizvoda, uključujući sveže voće i povrće, a posebno uređena sekcija usluga komšijama pruža mogućnost za porudžbinu gotovih jela, uslugu besplatnog pečenja mesa i sveže pekarske proizvode.

Kao i uvek, PerSu je iskren prijatelj lokalne zajednice, te se kroz redovne humanitarne akcije, kao što je “Topli dinar”, aktivno uključuje u razvoj zajednica u kojima posluje. Zahvaljujući ovoj njihovoj najpoznatijoj humanitarnoj akciji, do kraja 2022. godine ogrev je dobilo 825 porodica širom Vojvodine.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i već poznatu toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, sigurni smo da će meštani Jabuke uživati u svakodnevnoj kupovini.