Otvoren novi PerSu market u Laćarku

U četvrtak 15. decembra od 9h, otvoren je novi PerSu market u Laćarku na adresi 1. Novembra 174.

Novi market u prostoru od oko 400 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 5.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Laćarku na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i svežih pekarskih proizvoda.

Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 15% popusta, 150 poklon paketa i 150 poklon cegera.

 
Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Laćarku će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini.