Otvoren premium PerSu market u Novom Sadu – Novi super komšija o kome se priča

Danas je bio poseban dan za novosađane jer je svečano otvoren 174. PerSu market. Ovo je ujedno naš deveti objekat na teritoriji Novog Sada – Bulevar Kralja Petra I 52. Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, a tu nije bio kraj iznenađenjima, na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50%.

Ovaj objekat predstavlja moderno uređen, premium market u koga je utkana duša Vojvodine. Prostire se na više od 200 m2 i sadrži bogatu ponudu od preko 3.000 artikala, domaćih i stranih brendova. Osim prema izgledu, ovaj PerSu market se ističe specijalnom ponudom i uslugom. Novosadskim komšijama, na raspolaganju je bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, svakodnevno stiže pravo sa salaša, a PerSu komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija. Za one u žurbi na raspolaganju su super sendviči i voćni miksevi, dok je kutak zdrave hrane tu za sve one koji vode računa o ishrani kao i uvek sveže voće i povrće iz PerSu pijace.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 174. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Zato smo odlučili da snizimo redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Cene su prosečno niže i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, obeležili smo ih crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.