Otvoren premium PerSu market Vojvođanka

Od ovog četvrtka PerSu marketi bogatiji su za još jednog člana porodice, dok je beogradsko naselje Novi Dorćol dobilo novog SuPer komšiju na adresi Venizelosova 29, pod nazivom PerSu Vojvođanka.

Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od štrudli preko krofni, orasnica, do zdravih domaćih sokova spremljenih na Majkinom salašu. I tu nije kraj iznenađenjima, na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50%, ali i da okušaju sreću kod SuPer točka i tom prilikom osvoje vredan poklon.

Ovaj objekat predstavlja moderno uređen, premium market u koga je utkana duša Vojvodine. Prostire se na više od 350 m2 i sadrži bogatu ponudu od preko 5.000 artikala, domaćih i stranih brendova. Osim prema izgledu, ovaj PerSu market se ističe i posebnim nazivom – Vojvođanka, ali i po specijalnoj ponudi vojvođanskih proizvoda, poput brendova Belkino i Delikato.

PerSu komšijama, iz poslovno-stambenog kompleksa Novi Dorćol, na raspolaganju je bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, svakodnevno stiže pravo sa salaša, a PerSu komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija. Za one u žurbi na raspolaganju su super sendviči i kafa za poneti, dok je kutak zdrave hrane tu za sve one koji vode računa o ishrani kao i uvek sveže voće i povrće iz PerSu pijace. Raskošnu ponudu delikatesnih i mlečnih proizvoda, PerSu komšija spremio je za ljubitelje uparivanja hrane i pića, ali i zdravo dobru selekciju vina.

Pozivamo vas da posetite PerSu Vojvođanku i osetite duh Vojvodine u srcu našeg glavnog grada. Dobro nam došli!