Otvoren renovirani PerSu market u Titelu – Ugodniji za kupovinu i sa boljom ponudom

U četvrtak 12. maja od 9h, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Titelu na adresi Glavna 73, ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom.

Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od roštilja, točenog piva, domaćih Belkino i Delikato proizvoda, do sladoleda i kafe. I tu nije bio kraj iznenađenjima, na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50%.

Ovaj market, u prostoru od preko 270 m2, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je unapređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Titelu na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i pekarskih proizvoda, ali i obrok salate i sendviči za one u žurbi.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz moderno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu, komšije u Titelu će sada još više uživati u svakodnevnoj kupovini.