![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/03/image1-4-scaled.jpeg)
Pepperoni pizza
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/chef-hat.png)
Lako
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Clock-Icon@1X.png)
1 hour hour 25 minutes minutes
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/star-3.png)
1
Sastojci
Testo
- 250 ml tople vode
- 1 kašičica šećera
- 1/2 kesice suvog kvasca
- 25 ml maslinovog ulja
- 1 kašičica soli
- 350 g brašna +/- 50g
Za filovanje
- kečap
- čajna kobasica
- feferone
- šampinjoni
- pizza sir Belkino
- U toploj vodi razmutiti kvasac sa šećerom, ostaviti da stoji 5 minuta pa dodati ulje, so i brašno. Brašno dodavati lagano. Umesiti testo koje se odvaja od posude. Potom ga prekriti krpom i ostaviti na toplom pola sata najmanje, najbolje sat.
- Razvući tanko testo, mazati kečapom, ređati kobasicu, šampinjone, pizza sir i feferone. Peći 15 minuta na 250°C.
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Separator@1X.png)
Tagovi pepperoni pizza, pica, pizza, večera
Sastojci
Testo
- 250 ml tople vode
- 1 kašičica šećera
- 1/2 kesice suvog kvasca
- 25 ml maslinovog ulja
- 1 kašičica soli
- 350 g brašna +/- 50g
Za filovanje
- kečap
- čajna kobasica
- feferone
- šampinjoni
- pizza sir Belkino
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/02/Separator@1X.png)
Pogledajte i…