PerSu marketi prijatelji Dana piva

I ove godine Zrenjanin je slavio ljubav prema pivu, ali i druženje i zajedničke trenutke. U okviru manifestacije Dani piva, na više lokacija u gradu dešavali su se različiti kulturni i zabavni programi u kojima su uživali svi sugrađani, ali i mnogi gosti grada.

PerSu, kao jedna od najpoznatijih porodičnih kompanija u Vojvodini, na ovoj manifestaciji već godinama organizuje sjajan program za najmlađe. Dok roditelji uživaju u pivu i muzici, PerSu kreira magiju za najmlađe.

Gimnazijska ulica, u centru grada, ponovo je pretvorena je u šarenu PerSu ulicu po uzoru na evropske metropole. Ljubitelji dobre tamburaške muzike i pivsko-gastronomske priče, uživali su PerSu banatskom sokačetu, na prostoru stare pijace. Za to vreme najmlađi su se super provodili u Plankovoj bašti uz bogat zabavno kretativni program.

Rođendanska žurka, povodom 25 godina poslovanja PerSu marketa, je zbog loših vremenskih uslova, odložena za petak 19.8. od 19h. PerSu marketi će svoj jubilej proslaviti rođendanskom žurkom, u Gimnazijskoj ulici u Zrenjaninu, kada će nastupiti mlada IDJ zvezda Amna Alajbegović – pobednica ovogodišnjeg IDJ Show-a.

Ulaz je besplatan, uz račun iz PerSu marketa očekuje vas rođendanski poklon iznenađenja.

PerSu marketi će nastaviti da budu tu za porodicu, komšije i najmlađe, kako bismo zajedno kreirali najlepše uspomene.