PerSu marketi se pridružuju inicijativi “Bolja cena”

PerSu marketi, priključili su se inicijativi Vlade Republike Srbije za poboljšanje pristupa osnovnim životnim namirnicama i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, odlučili smo da snizimo cene ključnih namirnica i istaknemo ih posebnim oznakama “Bolja cena”.

Ova akcija, koja će biti primenjena u svim PerSu marketima širom Vojvodine i Beograda, ima za cilj da olakša pristup osnovnim životnim namirnicama svim građanima, a posebno onima sa nižim primanjima. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno smo snizili cene preko 5000 artikala za i do 30% i uveli “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. “Uvek SuPer cena” broji preko 600 proizvoda, a svakodnevno radimo na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.  

Mi verujemo da je pristup osnovnim životnim namirnicama pravo svakog građanina, i zato smo odlučili da podržimo inicijativu Vlade Republike Srbije. Naš cilj je da obezbedimo bolje cene za naše kupce, kako bismo im olakšali svakodnevni život i pomogli im da se brinu o svojim porodicama. Iz tog razloga smo polovinom juna ove godine snizili cene na 5000 artikala iz našeg asortimana. Takođe smo uveli i “Uvek SuPer cenu” kao redovnu nisku cenu – uvek povoljnu, odabirom ovih artikala potrošači štede i kada ne kupuju na akciji. Uvođenjem “Bolje cene” našim potrošačima pružamo dodatnu podršku s ciljem očuvanja kućnog budžeta.