PerSu odgovor na inflaciju – Preko 5000 proizvoda sa nižim redovnim cenama i do -30%

SuPer vesti za sve PerSu kupce! Odlučili smo snizimo redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Od ponedeljka 19. juna možete uživati u prosečno nižim cenama i do -30%.

Ovo sniženje obuhvata širok spektar proizvoda i rezultat je PerSu-ove posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg iskustva kupovine svojim vernim kupcima. Bez obzira da li ste u potrazi za svakodnevnim namirnicama ili želite da isprobate nove proizvode, PerSu marketi su tu da vam pruže kvalitetne proizvode po još boljim cenama.

Uz ovo sniženje cena, nastavljamo da vam pružamo izuzetnu uslugu, naše ljubazno osoblje je uvek spremno da vam pomogne, ali i da pratimo tržišne trendove i prilagođavamo našu ponudu vašim potrebama.

PerSu marketi su posvećeni tome da vam olakšaju svakodnevni život i pruže vrednost koju zaslužujete. Verujemo da će ovo sniženje cena biti značajan doprinos u vašem budžetu i omogućiti vam da se oslonite na nas kao pouzdanog partnera u vašim kupovinama.

Posetite najbliži PerSu market i iskoristite ovu SuPer priliku. Potražite crvenu oznaku “Uvek SuPer cena” i uštedite kupujući.

Hvala vam što ste deo PerSu porodice. Vaše zadovoljstvo je naša misija!

 

Vaši PerSu marketi