Podrška Zmajevim dečjim igrama – PerSu za Zmaja, PerSu za decu

Centralni letnji događaj u Novom Sadu, pa i celoj Vojvodini su svakako Zmajeve dečje igre. Ovogodišnji festival održaće se se od 21. do 27. juna u Novom Sadu i okolnim naseljima.

Uz slogan PerSu za Zmaja, PerSu za decu, s velikom radošću i nestrpljenjem iščekujemo početak ove čarobne manifestacije, uz koju su mnogi od nas odrastali. Ova manifestacija deo je našeg odrastanja, simbol Novog Sada, Vojvodine, deo našeg identiteta. Zmaj i njegovo stvaralaštvo, detinjstvu daju rimu, boju, melodiju. Biti deo ovakve manifestacije je privilegija i velika odgovornost, jer je potrebno „na terenu“ dokazati da zaista delimo isti sistem vrednosti koji se u okviru nje promoviše.

Za najmlađe posetioce pripremili smo veliki broj iznenađenja i slatkih poklončića. Dok je nagradni konkurs „Veliki radovi malih umetnika“ super prilika za sve mališane da svoju maštu preliju na papir. Nagrađene autore očekuju vredne SuPer nagrade.

Kompanija PerSu marketi neguje porodične vrednosti i promoviše ideju edukacije, stvaralaštva i razvoja, te je podrška ovoj manifestaciji pravi način da se ovi principi i potvrde.