SuPer kutak – PerSu dečiji program na 38. Danima piva

Dragi mališani i roditelji,

Uzbudljivi dani su pred nama! I ove godine, PerSu marketi, pokrovitelji su dečijeg programa u sklopu tradicionalne zrenjaninske manifestacije – Dani piva. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se, od 11. do 13. avgusta, pridružite u SuPer kutku u Plankovoj bašti pored Kulturnog centra. Očekuje vas nezaboravan vikend ispunjen smehom, igrom i avanturom.

Pripremili smo niz kreativnih i edukativnih radionica, kao i zabavni program koji će oduševiti mališane. Ono što ovaj program čini posebnim je humanitarni karakter.

Ulaznice se neće prodavati, već se mogu doneti plastični čepovi koji će biti donirani udruženju “Čep za hendikep”, kao i stare dečije stvari, igračke i knjige koje će biti donirane “Crvenom krstu”. Kreacije na radionicama će moći da se otkupe i na taj način doniraju sredstva ostalim humanitarnim udruženjima.

Povedite svoje mališane na nezaboravnu SuPer avanturu tokom Dana piva! Zajedno ćemo stvoriti trenutke radosti, smeha i sreće koje će ostati urezani u sećanju vaših najmlađih. Više na raspored PerSu dečijeg programa

 

Vidimo se u parkiću!