SuPer vikend plesa u Zrenjaninu

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa i Kremanske vode, Zrenjanin je ovog vikenda bio domaćin još jedne tradicionalne manifestacije koja se već devetnaestu godinu za redom održava u našem gradu – Plesnog Festivala “Dance Fusion”.

Festival je okupio veliki broj dece, ukupno oko 1200 učesnika, 20 klubova iz cele Srbije. Na čelu organizacije ovog super događaja kao i prethodnih godina bila je zrenjaninka Nikoleta Vidaković, koja je sinonim za ples u gradu Zrenjaninu. Najbolji solo i grupni takmičari su sa ovog takmičenja poneli zaslužena priznanja i nagrade.

Ples je fantastičan spoj umetnosti i sporta, a s obzirom da kompanija PerSu marketi godinama unazad aktivno podržava kako sport, tako i kulturu, ovaj događaj je deo ulaganja kompanije u zajednicu u cilju podizanja pozitivnog duha i poboljšanja komunikacije među njenim članovima. Ples doprinosi kvalitetnom fizičkom i psihičkom razvoju učesnika i upravo zbog toga je važna njegova popularizacija i afirmisanje.

Ulaganje u razvoj sporta i kulture su, uz ekonomsku i socijalnu podršku najugroženijim članovima zajednice, prioriteti PerSu marketa.