Topli dinar za tople komšijske domove

„Topli dinar“ je velika humanitarna akcija koju organizuju PerSu marketi u saradnji sa partnerima kako bi socijalno ugrožene porodice u Vojvodini dobile ogrev za zimu.

Početak jeseni je period kada mnogi razmišljaju o pitanju ogreva, a onim najugroženijima, odgovor na to pitanje nije nimalo lak. Upravo zato, PerSu marketi u ovom periodu tradicionalno od 2015. godine, pokreću inicijativu i motivišu, kako svoje potrošače, tako i dobavljače i prijatelje akcije, kako bi se socijalno ugroženim, mnogočlanim porodicama, pomoglo da ovaj problem prebrode. PerSu marketi su ti koji odvajaju novac i doniraju po 1 dinar od svakog računa, a potrošači brojem svojih kupovina pomažu da se sakupi što više novca.

Kroz akciju „Topli dinar“, svake godine ogrev dobije novih 100 socijalno ugroženih porodica iz gotovo cele Vojvodine. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružaju i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji dostavljaju spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli kvalitetu života naših sugrađana.