Vikend plesa u Zrenjaninu – PerSu marketi podržali manifestaciju

Zrenjanin je u vikendu za nama bio domaćin Prvenstva, Kupa Republike Srbije i KV turnira u plesu.

U organizaciji Plesnog kluba Free Dance iz Zrenjanina i Plesnog saveza Srbije u Kristalnoj dvorani svoje umeće i ljubav prema plesu demonstrirali su članovi trinaest plesnih grupa iz cele Srbije: Arte dance – Novi Sad, Beodence – Beograd, Boom 018 – Niš, Dance factory – Beograd, Dolls – Kragujevac, Fiesta – Kragujevac, Heart dance team – Novi Sad, Kreativa – Beograd, Master dance – Novi Sad, RMP – Lazarevac, Stage dance studio – Novi Sad, Studio five – Novi Sad, kao i Free dance – Zrenjanin.

Na čelu organizacije ovog divnog događaja bila je čuvena Zrenjaninka Nikoleta Vidaković, koja je sinonim za ples u gradu Zrenjaninu, a ulogu glavnog sudije imala je Danijela Sagić, nacionalni sportski plesni sudija. Najbolji solo i grupni takmičari su sa ovog takmičenja poneli zaslužena priznanja i nagrade.

Ples je fantastičan spoj umetnosti i sporta, a s obzirom da kompanija PerSu marketi godinama unazad aktivno podržava kako sport, tako i kulturu, ovaj događaj je deo ulaganja kompanije u zajednicu u cilju podizanja pozitivnog duha i poboljšanja komunikacije među njenim članovima. Ples doprinosi kvalitetnom fizičkom i psihičkom razvoju učesnika i upravo zbog toga je važna njegova popularizacija i afirmisanje.

Ulaganje u razvoj sporta i kulture su, uz ekonomsku i socijalnu podršku najugroženijim članovima zajednice, prioriteti PerSu marketa.