Nagradni konkurs PerSu marketa – Naša SuPer letnja avantura

U saradnji kompanijom Barcino Tours, za svoje verne potrošače pokrećemo veliki nagradni konkurs pod nazivom „Naša SuPer letnja avantura“. Konkurs počinje 19.7. i traje do 15.8, dok je proglašenje dobitnika zakazano za 21.8.2023.

Vredne nagrade čekaju one najsrećnije – tri porodična letovanja u Grčkoj (dve odrasle osobe i dvoje dece), 5 poklon vaučera i 10 fantastičnih PerSu poklon paketa.

Prvi korak je da PerSu komšije fotografišu jedan letnji trenutak sa svojom porodicom. Pustite mašti na volju, budite kreativni, originalni prilikom fotografisanja. Pored porodične fotografije, za učešće u konkursu, neophodan je i ostvaren račun u bilo kom PerSu objektu, u iznosu od preko 1.000 rsd.

Sledeći korak je da se na sajtu https://persu.rs/nasa-super-letnja-avantura/ ostave lični podaci i fotografija sa kojom se učestvuje na konkursu. 

Važno je da učesnici nagradnog konkursa „Naša SuPer letnja avantura“ sačuvaju fiskalni račun sa kojim učestvuju, jer samo uz pomoć njega mogu da preuzmu svoju nagradu.

Pravilo konkursa je i da jedan učesnik može da učestvuje samo jedanput, sa jednom fotografijom i jednim fiskalnim računom.

Vrednujemo originalnost i kreativnost.

Srećno!