PerSu marketi prijatelji Banatske Bajke

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su PerSu marketi i ove godine ponosni prijatelji jedne od najomiljenijih dečijih manifestacija u Zrenjaninu!

Banatska bajka predstavlja čaroban događaj koji oživljava maštu i donosi osmeh na lica najmlađih. Tokom “Banatske bajke”, deca će imati priliku da uživaju u brojnim interaktivnim radionicama, predstavama, muzičkim nastupima i drugim zabavnim aktivnostima. Ova manifestacija je osmišljena kako bi podstakla maštu, kreativnost i druženje među najmlađima, pružajući im nezaboravne trenutke i uspomene koje će nositi sa sobom kroz celo detinjstvo.

Kao deo naše posvećenosti zajednici, PerSu marketi su oduvek podržavali aktivnosti i događaje koji doprinose razvoju dece i stvaraju nezaboravne trenutke. Verujemo da je podrška ovakvim manifestacijama ključna za izgradnju srećnijeg i zdravijeg društva.

Ovo je samo početak saradnje sa Banatskom bajkom. Verujemo da će ova manifestacija ostaviti neizbrisiv trag u srcima naših najmlađih. Pozivamo vas da nam se u Gradskoj bašti pridružite svakog četvrtka, do kraja avgusta, u ovom čarobnom putovanju kroz Banatsku bajku! Više o programu na SuPer Banatska bajka