Otvoren 10. PerSu market u Beogradu – Nova SuPer destinacija

Sa radošću vas obaveštavamo da je, u sredu 6. septembra, svečano otvoren 10. PerSu market u Beogradu, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju u glavnom gradu.

Novootvoreni PerSu market nalazi se na adresi, Mrakovička 43, pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu. Na preko 100 metara kvadratnih prodajne površine ovaj market svojim kupcima nudi preko 2.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže ispečen hleb i pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 173. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Zato smo odlučili da snizimo redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Cene su prosečno niže i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, obeležili smo ih crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.