Otvoren 173. PerSu market u Beogradu

Sa radošću vas obaveštavamo da je u četvrtak, 6. jula u Beogradu na adresi Veljka Dugoševića 18b, svečano otvoren 173. PerSu market, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju.

Svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market na preko 190 metara kvadratnih prodajne površine svojim kupcima nudi preko 3.000 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući gotova jela, sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće. Pored toga, on je domaćin inovativnog pilot projekta – primene elektronskih cena. Umesto tradicionalnih papirnatih etiketa, elektronske cene implementirane su na odabranim kategorijama proizvoda kako bi se omogućila veća fleksibilnost i brža promena cena. Ovo će PerSu kupcima olakšati da prate aktuelne promocije i sniženja, kao i da dobiju tačne informacije o cenama. Osim unapređenja poslovanja, elektronske cene su značajan korak za našu kompaniju, tržište, ali i za prirodu jer drastično smanjuju potrošnju papira i time doprinose očuvanju prirode.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 173. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Zato smo odlučili da snizimo redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Cene su prosečno niže i do -30%. Da biste ih lakše pronašli, obeležili smo ih crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

Posetite novi ili najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu. Vaše zadovoljstvo je naša misija!