PerSu marketi prijatelji Korzo festa

Zrenjanin, 10. jul – Kao kompanija koja se već dugi niz godina posvećuje podršci lokalnim zajednicama, PerSu marketi su ponosni što mogu biti deo ovog uzbudljivog događaja koji slavi dečiju kreativnost, igru i zabavu.

Korzo fest je jedinstvena manifestacija koja okuplja veliki broj dece i njihovih porodica iz Zrenjanina i šire okoline. Održava se na korzo šetalištu u centru grada, pružajući deci priliku da se izraze kroz umetnost, sport, muziku i mnoge druge aktivnosti, stvarajući tako nezaboravne trenutke.

PerSu marketi su posvećeni unapređenju života zajednica u kojima posluju, posebno kada je reč o deci. Kao deo korporativne odgovornosti, podržavamo inicijative koje podstiču razvoj dece, stvaraju srećne trenutke i grade trajne uspomene. Naš cilj je da deci pružimo nezaboravno iskustvo i da podržimo njihovu maštu i kreativnost.

Pozivamo sve roditelje, bake, deke i sve ljude dobre volje da nam se pridruže i uživaju u bogatom programu koji je pripremljen za decu svih uzrasta. Više o programu na https://persu.rs/raspored-progama-korzo-fest/ Budite deo ove SuPer dečije avanture i zajedno sa nama stvarajte uspomene koje će deci ostati zauvek u srcu.