Otvoren 175. PerSu market u Mužlji – Nova SuPer destinacija za kupovinu

Sa radošću vas obaveštavamo da je u četvrtak, 12. oktobra u Mužlji na adresi Reves Antala 24, svečano otvoren 175. PerSu market, te da je PerSu porodica bogatija za još jednog člana a vaš spisak za kupovinu za još jednu super destinaciju.

Svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i prijatnom atmosferom, ovaj market na preko 220 metara kvadratnih prodajne površine svojim kupcima nudi preko 3.700 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući gotova jela, sveže meso, pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće.

I ovog puta nastavili smo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. Otvarenje 175. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za nas. Nastavićemo da budemo posvećeni svojoj misiji, da vam pružamo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Vođeni time, priključili smo se inicijativi Vlade Republike Srbije za poboljšanje pristupa osnovnim životnim namirnicama i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, snizili smo cene ključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama “Bolja cena”. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje smo preduzeli u borbi protiv inflacije jer smo nedavno snizili cene preko 5000 artikala za i do 30% i uveli “Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala.

Mi verujemo da je pristup osnovnim životnim namirnicama pravo svakog građanina, i zato smo odlučili da uvedemo naveden aktivnosti u borbi protiv inflacije i podržimo inicijativu Vlade Republike Srbije. Naš cilj je da obezbedimo bolje cene za naše kupce, kako bismo im olakšali svakodnevni život i pomogli im da se brinu o svojim porodicama.