Otvoren novi PerSu market u Subotici –
treći po redu

U četvrtak 15. septembra od 9h, svečano je otvoren novi PerSu market u Subotici na adresi Braće Radić 89-91, ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom.

Ovaj market, u prostoru od preko 400 m2, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno 6.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Subotici na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i pekarskih proizvoda, ali i obrok salate i sendviči za one u žurbi.

Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka i raznovrsna. Najvernije komšije obradovali smo sa preko 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz moderno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu, komšije u Subotici će sada uživati u svakodnevnoj kupovini.