PERSU RAČUNE BROJI – SUPER NAGRADE OSVOJI!

Učestvujte u PerSu prazničnoj nagradnoj igri

PerSu marketi odlučili su da povodom nastupajućih praznika, od 14.12.2022. do 26.01.2023. godine, po prvi put organizuju veliku nagradnu igru pod nazivom “PERSU RAČUNE BROJI – SUPER NAGRADE OSVOJI!” i vrednim nagradama obraduje svoje verne potrošače.

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koja tokom perioda trajanja nagradne igre, u bilo kojem od preko 160 “PerSu” prodajnih objekata u maloprodajnoj mreži, ostvare kupovinu u minimalnoj vrednosti od 1.000,00 (hiljadu) dinara. Svaka kupovina potencijalnih učesnika u nagradnoj igri obavezno mora da uključi i kupovinu najmanje jednog proizvoda „PerSu“ tradicionalnih partnera Bambi, Dijamant, Carlsberg, Camelia, Jaffa, Marbo, Nectar i Strauss, koji su jasno označeni.

Potrošač postaje učesnik nagradne igre jednostavnim slanjem SMS poruke na broj 8888, a sadržaj poruke je PFR broj fiskalnog računa. Važno je napomenuti da svi dobitnici dnevnih ili nedeljnih nagrada imaju šansu da postanu i dobitnici jedne od tri glavne nagrade, a učešće svakog punoletnog pojedinca je neograničeno i može se realizovati uz svaku novu kupovinu koja ispunjava uslove nagradne igre.

Učesnici koji ispravno isprate sve korake u prazničnoj nagradnoj igri imaju šansu da osvoje jednu od tri (3) glavne nagrade – poklon vaučere u vrednosti od 250.000, 100.000 ili 50.000 dinara. Svake nedelje dragim kupcima je obezbeđeno šest (6) vrednih nedeljnih nagrada: televizor, veš mašina, mašina za pranje posuđa, mobilni telefon, laptop ili mikrotalasna, a na dnevnom nivou potrošači mogu da osvoje jedan od pet (5) poklon vaučera u vrednosti od 2.000 dinara koji se može iskoristiti za kupovinu u svim “PerSu” marketima, širom Vojvodine i Beograda. Fiskalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre (15.02.2023. godine), kao dokaz kupovine u slučaju osvajanja nagrada.

Više informacija o PerSu nagradnoj igri možete dobiti na https://persu.rs/nagradnaigra ili u najbližem PerSu marketu. Želimo vam puno sreće!