![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/03/image1-6-scaled-1.jpeg)
Posni brusketi
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/chef-hat.png)
Lako
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Clock-Icon@1X.png)
35 minutes minutes
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/star-3.png)
4
Sastojci
- baget
- tunjevina
- masline
- ajvar
- mladi luk
- paradajz
- Baget iseći na parčad pa tostirati u gril tiganju, tosteru ili rerni.
Brusketi sa ajvarom i maslinama
- Jedan deo brusketa premazati obilno sa ajvarom, gore poređati masline.
Brusketi sa tunjevinom
- Pola konzerve tunjevine pomešati sa iseckanim zelenim delom manjeg mladog luka i iseckanom polovinom paradajza. Stavljati na bruskete pa dekorisati vlašcem ili mladim lukom.
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Separator@1X.png)
Tagovi brusketi, posni brusketi, posno, večera
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/02/Separator@1X.png)
Pogledajte i…