Vikend plesa u Zrenjaninu – PerSu marketi podržali manifestaciju

Zrenjanin je proteklog vikenda bio prava prestonica igre. Više od 2.000 takmičara nastupilo je tokom dva dana trajanja festivala (09. i 10. april), a PerSu marketi su kao prijatelji manifestacije obezbedili sočno osveženje i okrepljenje za mlade plesače i njihove trenere.

Na čelu organizacije ovog divnog događaja bila je čuvena Zrenjaninka Nikoleta Vidaković, koja je sinonim za ples u gradu Zrenjaninu. Najbolji solo i grupni takmičari su sa ovog takmičenja poneli zaslužena priznanja i nagrade.

Ples je fantastičan spoj umetnosti i sporta, a s obzirom da kompanija PerSu marketi godinama unazad aktivno podržava kako sport, tako i kulturu, ovaj događaj je deo ulaganja kompanije u zajednicu u cilju podizanja pozitivnog duha i poboljšanja komunikacije među njenim članovima. Ples doprinosi kvalitetnom fizičkom i psihičkom razvoju učesnika i upravo zbog toga je važna njegova popularizacija i afirmisanje.

Ulaganje u razvoj sporta i kulture su, uz ekonomsku i socijalnu podršku najugroženijim članovima zajednice, prioriteti PerSu marketa.