![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/05/MG_9984-scaled.jpg)
Uzlivanca
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/chef-hat.png)
Lako
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Clock-Icon@1X.png)
50 minutes minutes
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/star-3.png)
5
Sastojci
- 3 jaja
- 1 kašičica soli
- 150 g pavlake Belkino
- 150 g jogurta Belkino
- 250 g brašna
- 30 ml ulja
- 250 g krompira, oljuštenog i iseckanog na tanke ploške
- 250 g sitnog sira Belkino
- Penasto umutiti jaja, sa solju, pa dodati pavlaku i jogurt i sve dobro sjediniti. Dodati prosejano brašno, umutiti smesu pa je ostaviti sa strane.
- Zagrejati rernu na 180°C.
- Nauljiti pekač sa svih strana pa poređati ravnomerno krompir na dno tepsije. Izliti smesu preko krompira i od gore posuti mestimično sa sirom.
- Peći u rerni, do 40 minuta, dok testo ne dobije blago smeđu moju od gore. Iseći na kocke pa poslužiti uz Belkino jogurt.
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2023/03/Separator@1X.png)
Tagovi doručak, jaja, jogurt, pavlaka, sir
Sastojci
- 3 jaja
- 1 kašičica soli
- 150 g pavlake Belkino
- 150 g jogurta Belkino
- 250 g brašna
- 30 ml ulja
- 250 g krompira, oljuštenog i iseckanog na tanke ploške
- 250 g sitnog sira Belkino
![](https://persu.rs/wp-content/uploads/2021/02/Separator@1X.png)
Pogledajte i…